2016. január 27., szerda

Egy kis sorozat ajánló

Sziasztok!


Olyan sorozatot szeretnék nektek megmutatni amit a korosztályomból nem sokan ismernek de én függője lettem ez pedig nem más, mint a Szívek szállodája angolul Gilmore Girls.
Nem egy mostani sorozat eltelt pár év már a kezdete és a befejezése óta is.

 Szeretném nektek egy kicsit bemutatni a történet de úgy, hogy akit érdekel megtudja nézni.

A történet az USA-ban játszódik egy Starshollow nevű kisvárosban ahol mindenki ismer mindenkit. Itt él a fiatal anyuka Lorelai a lányával Rory-val akit 16 évesen szült. A történetben pont oda csöppenünk, hogy  Rory 16 éves. Nem kell a sorozattól nagy fordulatokat, rejtélyes történeteket várni. Vicceket annál inkább Lorelai-nak és Rory-nak de inkább a sorozat összes tagjának lehengerlő a humora. 

Nem szeretnék sok mindent elárulni alulra belinkelem hol tudjátok megnézni és ha tetszett akkor ajánlók még sorozatokat. Indavideo-n megtalálható a sorozat első fele.

A Pinterest és a We heart it profilom hemzseg a Gilmore girls-től, hogy ha szeretnétek látni fent van a link az oldal tetején.


Egy kis plusz információ a blogra már feltudtok iratkozni a baloldalon a Follow by e-mail opciónál így nem fogtok lemaradni az újdonságokról.

Aki elkezdi a sorozat nézést annak jó szórakozást és aki nem annak is.
LifeAsBloggers

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése