2016. február 9., kedd

4+1 ajándék ötlet

Sziasztok!
Mindjárt itt a Valentin-nap és gondoltam hozok pár ajándékötletet amit könnyen el lehet készíteni de nem csak Valentin nap alkalmából.

1. Egy naptár
Az összes ajándék közül amit mutatok talán ehhez kell a legtöbb igényeség  és türelem,hogy betudjátok állítani és szerkeszteni az egyes oldalakat. Én ezt az ajándékot a szüleimnek készítettem a születésnapjukra. A Cewe Fotóvilág programját használtam amihez majd a linket lent találjátok meg. Ki lehet választani, hogy milyen típusú naptárt szeretnél és milyen papírból. Ha ezt mind kiválasztottuk ezt fogad minket.



Itt ki lehet azt is választani, hogy hány fénykép legyen az oldalon. Beilleszted a képeket a naptár lapjainak hátterét is. Ezt  úgy is  megtudod tenni, hogy jobb egér gombot nyomsz, hogy háttér berakása erre az oldalra így karácsonynál fenyőfákat a nyári hónapoknál utazós háttereket vagy akár ha valakinek az adott hónapban szülinapja van egy ajándék csomag is lehet a háttér.
Az alap megadott hátterek és elrendezések mellet még számtalan dolgot letudsz tölteni a programom belül.


Ha ezzel kapcsolatban bárkinek bármi nemű kérdése van nagyon szívesen válaszolok.

2. "Open, when...." levelek
Magyarul nyisd ki amikor úgy érzed. Aki sokat szokott We heart it-en vagy Pinteresten lógni az valószínűleg belefutott már ebbe az ajándék ötletbe. A dolog nagyon egyszerű fogsz egy kis papírt és ráírsz mondjuk egy régi emléket ami hozzád és a barátodhoz kapcsolódik.


3. Egy üvegnyi szépség
Dolog lényege az, hogy egy befőttes üvegbe összeválogatsz például szájfényt, rúzst, szempillaspirált, kézkrémet vagy akár egy sminkecsetet is. Amikor én ezt csináltam a szépségápolási termékek mellé behelyeztem még egy kis levelet plusz egy kis csoki is bekerült a csomagba.

Ha mondjuk a barátotoknak szeretnétek Valentin-napra akkor tegyetek bele, mondjuk sütiket vagy mondjuk olyan cukorral és csokival töltsétek meg a befőttes üvegeteket.

4. Ez az utolsó előtti talán nem igényel annyi munkát, de az illető akinek adod mégis érzi azt, hogy te foglalkoztál az ő ajándékával. Ez pedig nem más, mint egy bekeretezett fénykép vagy akár több fénykép is lehet.
Ma már nagyon sok  fajta képkeret is kapható így nem kell a hagyományosat választani :)
4+1: Ez talán az egyik legfontosabb amit jó hanem csak egy jeles alkalomkor hanem a sima hétköznapokon is kifejezünk. Ez pedig nem más, mint a szeretet. Fontos, hogy elmond anyukádnak, apukádnak, a barátodnak, a barátnőidnek, hogy szereted  nem csak akkor amikor elszeretnél érni  valamit. Hidd el örülni fognak neki.

Köszönöm, hogy elolvastátok remélem tudtam pár hasznos ötletet adni. Iratkozzatok fel a blogra és várunk mindenkit vissza sok-sok szeretettel.
LifeAsBloggers




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése