2016. február 18., csütörtök

Forró csoki recept

Forró csoki


A mai bejegyzésben egy forró csoki receptet hozok el nektek.

Hozzávalók 4 adaghoz:
30 dkg étcsokoládé
4 dl tej
4 dl habtejszín
2 rúd vanília kikapart magjai / fél kiskanál vanília aroma
tejszínhab
csokoládéforgács vagy -reszelék



A darabokra tört csokoládét vízgőz felett vagy mikróban megolvasztjuk. 

A tejet a tejszínnel és a vaníliával, majd hozzákavarjuk a csokoládét.

Simára keverjük, majd poharakba adagoljuk.



 Fogyaszthatjuk magában vagy tejszínhabbal, csokoládéforgáccsal megszórva.


 Elkészítés: 10 perc
Hanem akarjátok, hogy annyira töményen legyen akkor tegyetek bele kevesebb csokoládét és tejszínt. Ha elkészítettétek akkor tegyétek fel instagramm-ra és írjátok oda, hogy #lifeasbloggers és így látni fogjuk az alkotásaitokat. Az instagramm elérhetőségünket fent megtaláljátok.

LifeAsBloggers

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése