Forró csoki
30 dkg étcsokoládé
4 dl tej
4 dl habtejszín
2 rúd vanília kikapart magjai / fél kiskanál vanília aroma
tejszínhab
csokoládéforgács vagy -reszelék
A darabokra tört csokoládét vízgőz felett vagy mikróban megolvasztjuk.
A tejet a tejszínnel és a vaníliával, majd hozzákavarjuk a csokoládét.
Simára keverjük, majd poharakba adagoljuk.
Fogyaszthatjuk magában vagy tejszínhabbal, csokoládéforgáccsal megszórva.
Elkészítés: 10 perc
LifeAsBloggers
Hanem akarjátok, hogy annyira töményen legyen akkor tegyetek bele kevesebb csokoládét és tejszínt. Ha elkészítettétek akkor tegyétek fel instagramm-ra és írjátok oda, hogy #lifeasbloggers és így látni fogjuk az alkotásaitokat. Az instagramm elérhetőségünket fent megtaláljátok.
LifeAsBloggers
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése